lördag 16 maj 2015

Den beslöjade kvinnan

George steg en dag in på en svensk bar som han tyckte om. Han slog sig ned vid ett bord för att koppla av några kvällstimmar. Vid bordet bredvid satt ett elegant par som han inte kunde undgå att lägga märke till. Mannen hade ett behagligt utseende och var mycket välklädd. Kvinnan var klädd helt i svart och bar en slöja över sitt vackra amsikte. Hon hade dessutom några smycken i lysande färger. De log båda mot honom, men de talade inte sinsemellan. De satt där som gamla bekanta som inte har behov av att samtala.
Så satt de alla tre och såg bort mot baren där några par satt med sina drinkar. En kvinna satt ensam med sitt glas och en och en man var också utan sällskap tills vidare. De tycktes alla tänka på samma sak efter en stund öppnade den välklädde mannen ett samtal med Georige som därigenom fick tillfälle att betrakta kvinnan närmare. Hon var ännu vackrare än han föst anat. Men när han trodde att hon också skulle ta del i samtalet viskade hon istället några ord till sin följeslagare och reste sig med ett leende och försvann. Geroge satt som fallen från skyarna. Nu var hans kväll förstörd. Dessutom hae han bara några dollar i fickan och kunde därför inte bjuda mannen på en drink för att på så sätt kanske få veta något mer om kvinnan. Han blev därför mycket förvånad om han fick bjuda på en drink. George tackade ja. Deras samtal drev från utbyte av gemensamma erfarenheter av sydfranska hotell ända till personliga problem. Geroge bekände att han var i stort behov av pengar. Mannen svar antydde att det inte var något problem att skaffa medel. Men han sade inte genast hur det skulle gå till. I stället pumpade han George på fler uppgifter om honom själv.
Nu var det så att Geroge hade en svaghet gemensam med många andra män. När han var på gott humör älskade han att berätta om sina upplevelser och äventyr. Han var en begåvad berättare, och han kunde konsten att ge sina lyssnare intryck av att han råkade mitt in i ett nytt äventyr bara han satte foten på gatan och att hans väg genom äventyren korsades av facinerande kvinnor.
Hans nyfunne vän log och lyssnade.
När Gerorge slutat sin berättelse sade mannen: "Det är precis vad jag väntade mig så snart jag fick syn på er. Ni är precis en man jag letar efter. Jag befinner mig i en oerhört ömtålig situation. Mitt problem går inte att jämföra med något annat. jag vet inte om ni har haft att göra med svårhanterliga och neurotiska kvinnor... Jasså inte? Ja, det förstår jag när jag hört er berätta. Men jag har haft desto flera erfarenheter i den vägen. Kanske dras just sådana kvinnor till mig. Just nu är jag verkligen i knipa, och jag vet inte hur jag skall klara mig ur den. Jag behöver er hjälp. Ni behöver å er sida pengar. Lyssna noga på mig nu. Jag vet en kvinna som är förmögen och mycket vacker - så vacker att mam kan kalla henne perfekt. Hon skulle kunna få vem som helst att gifta sig med vem hon önskade men av någon underlig anledning tycker hon bara om helt obekanta individer."
"Men vi känner ju alla till det okändas tjusning", sade Geroge och tänkte på resor och oväntade möten och oplanerade situationer.
"Nej, inte på samma sätt som hon gör det. Hon intresserar sig bara för en man hon aldrig mött tidigare och aldrig mer kommer att se. Men för honom kan hon göra vad som helst."
Geroge brann av iver att fråga om det var samma kvinna som suttit vid samam bord som mannen. Men han vågade inte. Den andre mannen verkade inte särskilt glad över att behöva berätta den här historien, men han var tydligen tvingen. Han fortsatte: "Jag bär ansvaret för denna kvinnas lycka och måste vaka över vad som händer henne. Jag kan göra vad som helst för henne. Jag har vigt mitt liv åt att tillfredställa hennes nycker."
"Jag förstår", sade Geroge. "Jag skulle kunna känna på samma sätt som ni när det gäller en sådan kvinna."
"Om ni ville vara vänlig och komma med mig kanske vi kan lösa era ekonomiska problem för den närmaste veckan", sade den elegante främlingen, "och kanske på samma gång tillfredställa er äventyrslust."
Geroge rodnade av upphetsning och belåtenhet. De gick tillsammans. Mannen hejdade en taxi, och när de satt i den gav han George femtio dollar. Därefter sade han att han tyvärr måste binda för hans ögon eftersom Geroge inte fick se var han begav sig. Han fick inte känna igen gatan eller huset eftersom mötet aldrig mer skulle upprepas.
Geroge plågades av nyfikenhet och visioner av kvinnan han sett på baren, Han såg hennes glödande läppar och brinnande ögon bakom slöjan. Ändå var det hennes hår han mest av allt förälskat sig i. Han tyckte om tjockt hår som lågt tungt på huvudet som en elegant börda. Tjockt hår som bar sin egen svaga men upphetsande doft. Det var en av hans passioner.
Färden tog bara en kort stund. Han fann sig välvilligt i alla egendomliga försiktighetsmått. Han fick ta av ögoonbindeln innan han steg ur taxin för att inte chaffören eller portvakten skulle se den, men den främmande mannen hade helt riktigt räknat med att lamporna över porten skulle blända Geroge helt när bindeln togs bort. Han såg bara lampor och speglar som lämnade honom efter att hans ögon vant sig vid mörkret under färden.
Han visades in i en av de mest luxuösa interiörer han någonsin haft inför sina ögon. Allt gick i vitt mellan de stora spegelytorna. Mellan de  utsökta möblerna stod exotiska växter och hans fötter skönk ner i en tjock matta som dämpade alla ljud. Han fördes genom det ena rummet efter de andra som alla var dekorerade i olika kulörer och så rikt prydda med speglar att han förlorade all perspektivkänsla och inte längre kunde orientera sig. När de kom in i de innersta rummet drog han ändå efter andan.
Han befann sig i ett sovrum. På ett upphöj plan stod en bädd med en stor sänghimmel över på golvet låg mjuka djurfällar och för fönstren hängde luftiga vita gardiner och på väggarna speglar, ännu fler speglar. Han var glad att han stod ut med alla dessa återspeglingar av sig själv, oräkneliga reproduktioner av en man som alls inte såg illa ut och som den egendomliga situationen gett extra glöd på kinderna och ett uttryck av skärpt uppmärksamhet. Vad skulle allt det här betyda? Men han fick inget tid att fundera över det.
Kvinnan som han sett i baren kom in i rummet, och i samma ögonblick försvann mannen som fört honom till det här stället.
Hon hade bytt om och bar nu en sidennegligé som lämnade skuldrorna bara och som hölls samman endast av ett spetsskärp.Geroge fick en känsla av att plagget skulle falla av henne bara hon gjord den minsta gest. Falla av som ett lysande hölje och avslöja hnnes glatta hud som lyste som siden och som skulle kännas lika mjukt som silke för en smekande hand.
Han beslöt sig för att hålla sig avaktande och inte tappa självkontrollen. Han kunde ännu inte tro att denna sköna kvinna stod i begrepp att ge sig åt honom, åt en främling.
Han kände sig också lite blyg och förlägen. Vad väntade hon sig av honom. Vad skulle hon begära? Vad hade hon för ouppfyllda önskningar?
Han hade bara en natt på sig att ge allt vad en älskare kunde göra. Därefter skulle han aldrig se henne mer. Skulle han verkligen kunna upptäcka alla hennes hmligheter och önskningar och älska henne mer än en gång? Han undrade hur många män som kommit till det här rummet.
Hon var obeskrivligt skön och hennes mjukhet var både siden och sammet. Henns ögon var mörka och glänsande, munnen varm och känslig. Hennes hy glänste och återspeglade ljuset. Hela kroppen var perfekt i form och balans. Hon hade en slank kvinnas kroppslinje men var ändå lockande fyllig. Hon var smal om midjan på ett sätt som framhävde bröstens fullhet. Ryggen vars som en danserskars och varje mjuk rörelse och böjning framhävde de vackert formade höfterna. Hon log mot honom. Läpparna var fylliga och mjuka, munnen halvöppen. Geroge gick fram till henne och tryckte sina läppar mot hennes nakna skuldra. Ingt i världen kunde vara mjukar än hennes hud. Han greps av en stark frrestelse att dra ner det tunna plagget över hennes axlar och blotta brösten som spände ut sidentyget. Han kunde knappt låta bli att klä av henne genast. Men han kände på sig att det här var en kvinna som inte kunde behandlas så sumariskt. Hon krävde betydligt mer känsligheter och subtiliteter än så. Aldrig hade han tänkt sig så noga för inför varje rörlse och ansträngt sig för att vara mästerlig. Han tycktes fast besluten om att ägna henne en lång belägring och han tog god tid på sig i allt. Han dröjde över hennes nakna skuldror och drog in den svaga men ljuvliga doften av henns kropp .
Han skulle ha kunnat ta henne omedelbart om han vågat ge efter för sin instinkt och hennes utstrålnings inverkan, men han ville att hon först skulle ge honom ett tecken. Han ville att hon skulle svara inte bara vara mjuk och följsam som vax under hans fingrar.
Hon tycktes förbluffande kall. Medgörlig men okänslig. Inte en darrning gick genom hennes kropp, och även om hennes läppar var särade besvarade hon inte hans kyssar.
De stod tillsammans bredvid sängen utan att tala. han förde sina händer smekande längs hennes kropps konturer utanpå det tunna sidenet. Hon tycktes helt opåverkad. Han föll på knä och fortsatte att kyssa och smeka hennes kropp. han kände att hon var helt naken under det tunna tyget. Han ledde hnne till sängkanten och hon satte sig ned. Han tog av henne tofflorna och tog hennes fötter i sina händer.
Hon log mot honom, milt och inbjudande. Han kysste hennse fötter och lät sina händer glida ipp längs hennes ben under det tunna tyget ända till låren.
Hon lyfte fötterna från hans häner och satte dem mot hans bröst medan hans händer gled smekande längs hennes ben. Om hennes hud var mjuk på benen, hur skulle den inte vara nära skötet där den alltid var som mjukast? Hon höll låren sammanprssade och lät honom inte fortsätta sitt uforskande dit. Han ställde sig upp och lutade sig över henne för att kyssa henne där hon satt. Hon lutade sig bakåt och särade benen en aning.
Han smekte henne över hela kroppen, varje liten del från huvud till fot, innan han försökte låta sin hand glida in mellan hennes ben som nu var såpass särade att han nästan kunde nå hennes sköte.
Hans kyssar hade fått hennes hår att falla ned och ngligén hade glidit ned så att brösten delvis bottats. Han förde den ännu längre ned med sina läppar. Brösten var precis som han väntat sig, fasta, frestande med utsökt hud och rosa spetsar som hos en ung flicka.
Han fick nästan lust att göra henne illa för att hon skulle reagera på något sätt. Smekningarna htsade upp honom men inte henne. Hennes sköte var mjukt men svalt under hans finger. Hon hindrade honom inte, men uppmuntrade honom inte heller.
Geroge började tro att hela mysteriet med kvinnan var att hon inte var i stånd att bli upphetsad. Men det verkade ju knappast möjligt när hennes kropp lovade så mycket sensualitet. Hennes hud var känslig och läpparna sensuella. Det verkade helt omöjligt att hon inte skulle känna något. Nu smekte han henne hela tiden, långsamt som i en dröm, men oupphörligt, i väntan på att elden skull tändas i henne.
Överallt runt omkring dem satt speglar som visade bilden av kvinnan som låg med blottade bröst och de vackra fötterna hängande över sängkanten och benen en aning särade under negligén.
Han kände att han måste klä av henne helt och hållet och ligga i sängen med henne och känna hennes kropp mot sin egen. Han började dra av henne plagget och hon hjälpte honom. Hennes kropp trädde fram som Venus när hon föddes ur havsskummet. Han lyfte henne så att hon kom att ligga helt och hållet på sängen, och han kysste henne oupphörligt över hela kroppen. Så hände plötsligt något egendomligt. När han böjde sig över henne för att njuta anblicken av hennes sköte började hon darra. George nästan skrek av glädje.
"Ta av et kläderna", mumlade hon.
Han klädde av sig. Han visste vad han förmådde naken. Han trivdes bättre utan kläder eftersom han varit en framgångsrik idrottsman och hade en vacker kropp som tränats av simning och bergsbestigning. Han visste att hon skulle kunna vara nöjd med honom.
Hon betraktade honom.
Var hon nöjd? Var hon mer villig till gensvar när han böjde sig över henne på nytt? Han kunde inte säga med säkerhet. Nu hade hans åtrå växt sig så stark att han inte kunde låta bli att beröra henne med spetsen av sin penis. Men hon hejdade honom. Hon ville smeka och kyssa den, och hon gjorde det med sådan iver att han strax fann sig liggande med ansiktet mot hennes sköte och kunde återgälda hennes smekningar och kyssar där hon var som mest mottaglig.
Han var besatt av längtan att utforska varje liten del av hennes kropp. Han öppnade hennes sköte med två fingrar och njöt av anblicken av den känsliga huden som glänste av kärleksdagg och blygdhåret som lockade sig runt hans fingrar. Hans mun blev ivrigare. Det var som om den förvandlats till ett könsorgan med egen förmåga att njuta henne i så hög grad att hans mot hennes sköte skulle kunna ge honom sensationer han aldrig tidigare upplevt. Han bet också lätt kring hennes hull och kände hur hon genomfors av en skälvning. Han drog sig nu med milt våld undan från henen av rädsla att hon skulle nå sin njutnings höjdpunkt innan han fått uppleva extasen att tränga in i henne. Det var som om de båda fått blodad tand av att smaka på varandras kroppar. Deras munnar smälte in i varandra och tungorna jagade, han hennes och hon hans.
Nu hade också hennes blod börjat brinna. Det verkade som om han lyckats genom att gå ytterst långsamt fram. Hennes ögon lyste och hon kysste honom oupphörligt. Till sists trängde han in i hennes sköte som hon själv öppnade med sina vackra fingrar som ett tecken på att hon var redo. Men också nu drog de ut på akten och förlängde njutningen. Hennes sköte slöt sig fast om honom.
Så pekade hon mot spegeln och sade: "Se, det ser inte ut som om vi älskade utan bara som om jag sitter i ditt knä. Ändå har du den inne i mig och jag känner hur du darrar. Nu orkar jag inte låtsas längre och lura mig själv att jag inte har något inne i mig. Väntan bränner mi gtill döds. Rör dig nu, rör dig!
Hon slängde sig tvärs över honom så att hon kunde rotera runt hans erigerade penis, och denna erotiska dans beredde henne en så stark njutning att hon skrek till. I samma ögonblick ljungade extasens blixt genom Georges kropp.
Trots deras intensiva kärleksupplevelse frågade hon honom ens vad han hette när de skildes, och bad honom heller inte återvända. Hon kysste honon bara lätt på hans nu ganska ömma mun och skickade iväg honom. Minnet av upplevelsen förföljde honom i månader, och han förmådde aldrig upprepa den tillsammans med någon annan kvinna.
En dag stötte han på en vän som gjort en god affär och bjöd honom på en drink. Han berättade en sällsam historia för George om en händelse han bevittnat. Han hade för en tid sedan suttit i en bar som vanligt för att koppla av. Då hade en välklädd man nämat sig och frågat om han hade lust att bevittna ett magnifikt kärleksmöte för att roa sig. Vännen, som var en hängiven voyeur, accepterade genast mannens erbjudande. Han hade då blivit förd till ett mystiskt hus och placerad i ett lyxigt rum och fått bevittna hur en nymfoman älskade med en högst begåvad och potent man.
George tyckte plötsligt att hjärtat stannade. "Beskriv henne", bad han.
Hans vän beskrev kvinnan som Geroge hade älskat med och nämnde till och med sidennegligén. Han beskrev också den upphöjda sängen och speglarna, alltsammans. Han hade betalat hundra dollar för att få bevittna skådespelet, men han tyckte det var värt sumkman eftersom det pågick i timmar.
Stackars Geroge. Han var led vid allt vad kvinnor hette i månader. Han kunde rinte tro att det kunde finnas sådan gemenhet och sådant bedrägeri. Han blev misstänksam för all framtid, och om en kvinna bjöd honom till sig trodde han alltid att hon dolde någon tittare bakom speglar eller gardiner.

-Nin

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar